X
Zobrazit

Český raut

 

1. ČESKÝ RAUT - 1200 CZK/osoba

STUDENÝ BUFFET:
Výběr z českých krájených uzenin s nakládanou zeleninou
Filátka z uzeného pstruha s jemnou kaparovou omáčkou
Zvěřinová paštika s ovocem a brusinkami
Variace pečených mas, doplněných studenými omáčkami

SALÁTY:
Bramborový salát
Nabídka zeleninových salátů s variací dresinků ( rajčata, paprika mix, salátová okurka )
Zelný salát s křenem

TEPLÝ BUFFET PODÁVANÝ NAŠIM KUCHAŘEM:
Pražský hovězí guláš z kližky s párkem
Křupavé proužky pečené kachny
Smažené mini řízečky v sýrové strouhance
Pečené kousky candáta na barevném pepři s citronovou omáčkou
Medajlonky z vepřového carré na zázvoru a česneku

KRÁJENÁ MASA OD KOSTI:
Uzená šunka na kosti s křenem a variací hořčic

PŘÍLOHY:
Variace knedlíků
Červené zelí
Kořeněné brambory
Dušená rýže
Bramboráčky

SÝRY:
Výběr z českých sýrů na dřevěném platu, doplněný ořechy, hroznovým vínem a jablky

DESERTY:
Český jablkový mini štrůdl
3 druhy domácích mini koláčků
Salát z čerstvého ovoce s mátou
Krájené ovoce podávané na etageru

Rustikální pečivo/Káva/Čaj


2.  ČESKÝ RAUT- 1500 CZK/osoba

STUDENÝ BUFFET:
Mozzarelové mini špízky s cherry rajčátky a bazalkovým pestem
Ledový salát s kousky pečeného lososa v sezamové krustě s limetkovým dresinkem
Zvolna pečený hovězí hřbet doplněný bylinkovou omáčkou
Galantina z kuřete s nádivkou z uzeného jazyka a se zeleným pepřem
Marinovaná panenská pečinka pečená v listovém těstě


SALÁTY:

Salát s mořským ovocem
Trhaný listový salát s kousky smaženého sýra a malinovým octem
Míchaný zeleninový salát ( rajčata, okurky, barevné papriky ) s variací dresinků
Těstovinový salát s uzeným jazykem a pikantní majonézou

TEPLÝ BUFFET PODÁVANÝ NAŠIM KUCHAŘEM:
Hovězí rolka na víně s tymiánem, olivami a pikantní tomatovou omáčkou
Grilované kuřecí paličky
Pečený candát na barevném pepři s limetkovou omáčkou
Pečené medajlonky z vepřového carré balené v anglické slanině
Lasagne se čtyřmi druhy sýra se špenátem

PŘÍLOHY:
Selské brambory
Těstoviny
Grilovaná zelenina
Divoká rýže s mandlemi

SÝRY:
Výběr z evropských sýrů s ořechy, hroznovým vínem a sýrovými chipsy

DESERTY:
Variace čokoládových, ořechových a ovocných minidesertů
Mini tiramisu
Chodské koláčky
Etažer s čerstvým prokrajovaným ovocem
Ovocný salát s likérem a piniovými oříšky

Pečivo/Káva/Čaj


3. ČESKÝ RAUT - 1800 CZK/osoba

Variace uzených ryb s marinovanými krevetkami a kaviárem
Vepřové medajlonky z panenky balené v parmské šunce
Zvěřinová paštika s mandlemi a hruško-limetkovým chutney
Galantina z kachny s fíkovou marmeládou
Plátky cukrových melounů, prokládané parmskou šunkou

SALÁTY:
Ledový salát s rukolou a plátky pomerančů, grapefruitů, zalité medovou zálivkou
Thajský nudlový salát s kuřecím masem a sojovými klíčky
Míchaný zeleninový salát ( rajčata, salátová okurka, barevné papriky ) s dresinky
Řecký salát s ovčím sýrem a olivami

TEPLÝ BUFFET PODÁVANÝ NAŠIM KUCHAŘEM:
Hovězí soté strogannof se žampiony a kapary
Krůtí saltimboca se šalvějí
Jehněčí kolínko na rozmarýnu
Rolky z mořského sumečka a listového špenátu
Těstoviny penne s pikantní tomatovou omáčkou a parmazánem

KRÁJENÁ MASA:
Anglický rostbíf s bylinkovou omáčkou

PŘÍLOHY:
Americké brambory
Zeleninová rýže basmati
Císařská zelenina s máslem
Těstoviny
Pečené brambory s cibulí a česnekem

SÝRY:
Variace evropských sýrů s ovocem a ořechy

DESERTY:
Čokoládové fondue s ovocnými špízky
Panna cotta s lesním ovocem
Variace domácích mini závinů
Etažer s čerstvým prokrájeným ovocem
Ovocný salát zdobený mátou

Pečivo/Káva/Čaj

Grand Cafe Mozartův Koncert News E-shop Mozartovy dorty